Rasmus Törnblom
app
blåttbanner3
Muf i media:
Går det att stoppa laglig förnedring?Ordförandebyte hos ModeraternaAtt tala med trollenReinfeldts nya liv – på hemmaplanMakthavare listar: Politiska tjänstemänMobila betalningar är glödhetaSamsung Pay - betala med telefonen direkt i butikMobila betalningar är glödhetaMasterCard samarbetar med Samsung för att lansera Samsung Pay - MasterCardSamsung presenterar egen mobilbetalningstjänst
torsdag 26 februari 2015

Vi ska visa på lösningsvilja i flyktingvälkomnandet

Just nu stakas vägen ut för Moderaternas nya integrationspolitik. MUF kräver att tak och antal inte blir en del av Moderaternas integrationspolitik. Och än viktigare: Moderata politiker ska inte vara de som står på bromsen i det kommunala flyktingvälkomnandet, skriver Rasmus Törnblom och Noria Manouchi i Sydsvenskan.
onsdag 25 februari 2015

Vi Moderater borde börja kalla oss feminister

Arbetet mot ett jämställt samhälle kan inte lämnas till några få på vänsterkanten. Vi behöver en bred, positiv och lösningsorienterad feminism för att kunna skillnad på riktigt, skriver Bodil Sidén i Metro.
tisdag 24 februari 2015

Ta initiativ till en Rysslandsdoktrin

Trots att Rysslands beteende trappats upp de senaste åren har Sverige allt för ofta besvarat aggressionerna med tystnad. Med en historiskt svag regering, borde Moderaterna ta initiativ till att Sveriges riksdag antar en tydlig Rysslandsdoktrin, skriver Rasmus Törnblom i Expressen.