Rasmus Törnblom
app
blåttbanner3
Muf i media:
Varför avgår du?S måste rymma både vision och pragmatismLäs den tjocka boken först”Finland måste rösta för samkönad äktenskap”"Samhällsklyftor är positiva tecken på en välmående ekonomi"M-ledningen tiger om WannholtHögern är besatt av flyktingpolitikWannholt-bråket historiskt unikt Statsvetare: "Det visar att splittring verkligen existerar""Wannholt blev bortmanipulerad" Tunga moderater motsätter sig uteslutning i öppet brev till partistyrelsen.Tunga moderater vill ha Wannholt kvar Motsätter sig uteslutningen i öppet brev till partistyrelsen.
tisdag 25 november 2014

Ny förbundsstyrelse

På förbundsstämman den 21-23 november valdes en ny förbundsstyrelse för Moderata Ungdomsförbundet.
måndag 24 november 2014

MUF söker ny medarbetare

MUF söker en noggrann, självständig och ansvarstagande person som organisationsadministratör, med tillträde efter överenskommelse. Du har möjlighet att ansöka löpande, senast den 7 december 2014.
måndag 17 november 2014

Förbundsstämma 2014

Fredagen den 21 november till och med söndagen den 23 november pågår Moderata Ungdomsförbundets förbundsstämma och sitt 80-årsjubileum. Fredrik Reinfeldt talar klockan 13.15 på fredagen och val av ny förbundsordförande sker på lördagen klockan 13.00 den 22 november.