Rasmus Törnblom
app
blåttbanner3
Muf i media:
Kommer S att stå upp för öppenheten?"Moderaterna är bästa alternativet"Fler moderater borde kalla sig feministerMUF fortsätter traditionen med att stödja förtryckVurmar Ung vänster de totalitära ideologierna?M-topp utreds för miljonfiffelReplik: Vill ni hjälpa oss, MUF?MUF kritiserar miljöpartiet”Vill ha liv och rörelse”MUF: Vågar vi bo kvar i Dalarna?
tisdag 10 mars 2015

Ung Vänster bedriver korståg mot kvinnorna

Stefan Lindborg, Ung Vänster, driver inte ett korståg mot riskkapitalister. Han driver ett korståg mot jämställdhet, egenmakt och valfrihet, skriver Louise Meijer i en replik till Ung Vänster i Dagens Samhälle.
torsdag 26 februari 2015

Vi ska visa på lösningsvilja i flyktingvälkomnandet

Just nu stakas vägen ut för Moderaternas nya integrationspolitik. MUF kräver att tak och antal inte blir en del av Moderaternas integrationspolitik. Och än viktigare: Moderata politiker ska inte vara de som står på bromsen i det kommunala flyktingvälkomnandet, skriver Rasmus Törnblom och Noria Manouchi i Sydsvenskan.
onsdag 25 februari 2015

Vi Moderater borde börja kalla oss feminister

Arbetet mot ett jämställt samhälle kan inte lämnas till några få på vänsterkanten. Vi behöver en bred, positiv och lösningsorienterad feminism för att kunna skillnad på riktigt, skriver Bodil Sidén i Metro.