Välkommen till Moderata Ungdomsförbundet

Nyheter

Integrationsdebatt mellan MUF och SSU

På söndagkvällen kommenterade MUF och SSU partiledardebatten live hos Expressen. Här hätsk mellan Rasmus Törnblom och Philip Botström (SSU) om integrationen.

Läs mer

Regeringens budget är kvinnofientlig

Regeringen presenterar en budget som försämrar jämställdheten i Sverige. En jämställd politik gör att fler kvinnor kan bli självständiga, skriver Louise Meijer på SVT Opinion.

Läs mer

Regeringen blundar för utanförskapet

Det nya utanförskapet finns på riktigt och växer. Det är tydligt att regeringen har fel förslag för att möta detta, skriver Rasmus Törnblom och Elisabeth Svantesson (M) i Expressen.

Läs mer

Vår politik

 

 

Jobb

Jobben är en frihetsfråga. Sverige ska vara ett öppet och modernt land där alla kan lyckas. Med ett jobb kommer självständighet, egenmakt och möjligheten att uppfylla vardagsdrömmar.

Läs mer

 

Utbildning

Vi vill ha ett tydligt kunskapsfokus i skolan. Vi står på valfrihetens sida. För oss är det självklart att själv få välja program och skola. Det spelar ingen roll vartifrån du kommer – utan vart du är på väg.

Läs mer

Miljö

Vår generation ska ha frihet att nyttja naturresurserna och utvecklas, men det är viktigt att inte begränsa friheten för kommande generationer. Miljö och tillväxt går hand i hand.

Läs mer

Jämställdhet

Sverige är ett av världens mest jämställda länder sett till antal heltidsarbetande kvinnor. Det är positivt, men tillsammans med vardagssexism, attityder och normer är utmaningarna stora. Det vill vi förändra.

Läs mer

Öppenhet

Vi står upp för öppenheten, som för oss är en grundläggande frihetlig värdering. Den stärker respekten för olikheter, gör människor friare och världen rikare. Med bättre integration kan fler bli självständiga och få ett eget jobb.

Läs mer

Världen

Frihet, öppenhet, jämställdhet och respekt för olikheter är grunden för vår internationella politik. Sverige behöver möta internationella säkerhetshot och bygga trygghet tillsammans med andra länder.

Läs mer

Rasmus_app

Rasmus Törnblom

Rasmus Törnblom är förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet. Han är en  moderat feminist som alltid tar fighten för jobben, frihet och öppenheten. Har också ett stort intresse för historia och älskar att spela TV-spel.

Läs mer om Rasmus

#MUFSWE

Tagga din Instagram eller Tweets med #mufswe och checka in på en plats så dyker de upp på kartan.


Blått

Blått är Moderata Ungdomsförbundets medlemstidning.

Läs Blått nu