Välkommen till Moderata Ungdomsförbundet

Nyheter

 Ungdomsförbunden får mer makt

– MUF är en större andel av Moderaterna än någonsin. Det återspeglas i ombuden på stämman och i inflytandet i länsförbunden, säger Rasmus Törnblom till Expressen.

Läs mer

Muf:s ordförande: Aldrig ska de lyckas

Uttalande från Muf:s ordförande Rasmus Törnblom med anledning av terrorattentaten i Paris.
– Vi måste stå enade för att försvara och värna den frihet och det öppna samhälle som de vill förgöra.

Läs mer

MUF vann: LAS ska reformeras

– Det här är ett historiskt beslut och en stor seger för Moderata ungdomsförbundet, säger Rasmus Törnblom till Aftonbladet efter beslutet på Moderaternas partistämma i Karlstad.

Läs mer

Vår politik

 

 

Jobb

Jobben är en frihetsfråga. Sverige ska vara ett öppet och modernt land där alla kan lyckas. Med ett jobb kommer självständighet, egenmakt och möjligheten att uppfylla vardagsdrömmar.

Läs mer

 

Utbildning

Vi vill ha ett tydligt kunskapsfokus i skolan. Vi står på valfrihetens sida. För oss är det självklart att själv få välja program och skola. Det spelar ingen roll vartifrån du kommer – utan vart du är på väg.

Läs mer

Miljö

Vår generation ska ha frihet att nyttja naturresurserna och utvecklas, men det är viktigt att inte begränsa friheten för kommande generationer. Miljö och tillväxt går hand i hand.

Läs mer

Jämställdhet

Sverige är ett av världens mest jämställda länder sett till antal heltidsarbetande kvinnor. Det är positivt, men tillsammans med vardagssexism, attityder och normer är utmaningarna stora. Det vill vi förändra.

Läs mer

Öppenhet

Vi står upp för öppenheten, som för oss är en grundläggande frihetlig värdering. Den stärker respekten för olikheter, gör människor friare och världen rikare. Med bättre integration kan fler bli självständiga och få ett eget jobb.

Läs mer

Världen

Frihet, öppenhet, jämställdhet och respekt för olikheter är grunden för vår internationella politik. Sverige behöver möta internationella säkerhetshot och bygga trygghet tillsammans med andra länder.

Läs mer

Rasmus_app

Rasmus Törnblom

Rasmus Törnblom är förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet. Han är en  moderat feminist som alltid tar fighten för jobben, frihet och öppenheten. Har också ett stort intresse för historia och älskar att spela TV-spel.

Läs mer om Rasmus

#MUFSWE

Tagga din Instagram eller Tweets med #mufswe och checka in på en plats så dyker de upp på kartan.


Blått

Blått är Moderata Ungdomsförbundets medlemstidning.

Läs Blått nu