Skärmavbild 2015-06-16 kl. 15.31.23
blåttbanner3
Bannerswebb-02
Muf i media:
Schema för hela HamnyranSå vill ungdomsförbunden lösa näringens personalbristSara Skyttedal (kdu) hetast i innovationssnacketVi behöver och vi #backarZaraLugn politisk debatt i Studenternas hus trots protester"Moderaterna vill ge alla möjlighet att studera"Han är Sveriges femte sexigaste politikerGudrun Schyman – Sveriges sjätte sexigaste politikerHård match när SSU krossade oppositionen och Grön UngdomHomosexuella borde få en ursäkt från staten
onsdag 13 maj 2015

(M) bygger murar - istället för att riva dem

Nyss ändrades hastigt och oväntat kursen för Moderaternas migrationspolitik. Övergången från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd är ur integrations- och jobbperspektiv fel väg att gå, skriver Rasmus Törnblom i Expressen.
onsdag 13 maj 2015

Vi måste förändra LAS

Ska Moderaterna vara ett arbetarparti för hela Sverige behöver vårt fokus utgå från de som står utan jobb och vill in – inte att krama en omodern arbetsmarknad och värna de redan tryggas anställningar, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.
måndag 04 maj 2015

Självklart öppnar vi våra hjärtan, Anna.

Att öppna våra hjärtan och ta emot människor på flykt är en moderat grundvärdering. Det handlar ytterst om att försvara människovärdet och att inte förminska totalt mänskligt lidande till opinionsbunden retorik, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.