Rasmus Törnblom
app
blåttbanner3
Muf i media:
Samma gamla höger som tidigareVem ska vi låta resa?MST och Liberala studenter: Inför studentmedarbetarsystem!Borgerliga lajvare rasar mot Moderata Studenters ordförandeSmåbrukare och landsbygdsvänner enadesM-studenter har fel om studieavgifterFi studenter: "Det vore en riktigt dålig idé att införa studieavgifter"Toppolitiker trashtalkar inför hockeyfajtenDärför vill Moderata studenter att du ska betala 50 000 per terminVi är moderater, men håller inte med
torsdag 16 april 2015

Bostadsåtgärder lyser med sin frånvaro i budgeten

Det finns många åtgärder att ta till för en regering som på allvar vill skapa en fungerande bostadsmarknad. Tyvärr lyser de med sin frånvaro i den budget som den rödgröna regeringen lagt, skriver ordföranden för Alliansens fyra ungdomsförbund.
torsdag 16 april 2015

Regeringens förslag drabbar de svagaste

1 januari 2016 slopar regeringen skattereduktionen för gåvor till ideella organisationer. Förslaget slår hårt mot den breda och folkligt förankrade välgörenheten när en kvarts miljard kronor ska tas från människor som ger, skriver Rasmus Törnblom.
tisdag 10 mars 2015

Ung Vänster bedriver korståg mot kvinnorna

Stefan Lindborg, Ung Vänster, driver inte ett korståg mot riskkapitalister. Han driver ett korståg mot jämställdhet, egenmakt och valfrihet, skriver Louise Meijer i en replik till Ung Vänster i Dagens Samhälle.