blåttbanner3
Muf i media:
Importduell: Addtech vs IndutradeSolka inte Reinfeldts politiska arvFolklig förankringC har köpt vänsterns verklighetsbeskrivning KVOTERING. Kompetens och mångfald sitter inte i hudfärgen.Vänsterpartiets rättspolitik är antifeministiskThomas Idergard gästade BjuröklubbKöttskatt? Bara att plinga och köra!Lockheed Martin to acquire Sikorsky AircraftÖppna gränser eller välfärd?Iranavtal möjlig vändpunkt i historien
onsdag 13 maj 2015

(M) bygger murar - istället för att riva dem

Nyss ändrades hastigt och oväntat kursen för Moderaternas migrationspolitik. Övergången från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd är ur integrations- och jobbperspektiv fel väg att gå, skriver Rasmus Törnblom i Expressen.
onsdag 13 maj 2015

Vi måste förändra LAS

Ska Moderaterna vara ett arbetarparti för hela Sverige behöver vårt fokus utgå från de som står utan jobb och vill in – inte att krama en omodern arbetsmarknad och värna de redan tryggas anställningar, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.
måndag 04 maj 2015

Självklart öppnar vi våra hjärtan, Anna.

Att öppna våra hjärtan och ta emot människor på flykt är en moderat grundvärdering. Det handlar ytterst om att försvara människovärdet och att inte förminska totalt mänskligt lidande till opinionsbunden retorik, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.