FLERA VALTURNéLEDARE

Hela Landet

HELTID

Augusti-September

Alla tjänster

Flera valturnéledare för valrörelsen 2022

MUF:s riksorganisation söker en initiativrik, ansvarstagande och självständig person som valturnéledare. Tjänsten löper från 11 augusti till 11 september 2022.

 

Moderata Ungdomsförbundet

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund med 10 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runtom i Sverige.

 

Tjänsten

Som valturnéledare kommer du få ansvar för att leda kampanjturnéer runtom i landet i valrörelsens slutskede. Det innebär att du till stor del kommer att bära upp förbundets sommarkampanj och ha ett stort ansvar för densamma. Du kommer att få jobba hårt och strukturerat i varierande miljöer i olika delar av Sverige under perioden.

Som sommarturnéledare kommer du i huvudsak att ansvara för:

 • Att planera turnéns aktivitetsschema,
 • Att de ekonomiska riktlinjerna som är uppsatta hålls,
 • Att det finns personer som deltar på evenemangen,
 • Att boka hyrbilar och planera in besök i samråd med förbundsledningen och distrikten.

 

Vem vi söker

  Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Körkort är ett krav.

  En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

  Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna. Eftersom du kommer att arbeta med övrig personal vid Centrala kansliet och tillsammans med andra turnédeltagare är god samarbetsförmåga viktigt.

   

  Arbetstid m.m.

  Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Vill du veta mer eller om du har frågor mejlar eller ringer du till Moderata Ungdomsförbundets generalsekreterare Fredrik Hultman på fredrik.hultman@moderaterna.se / 073-339 74 55.

   

  Ansökan och frågor

  För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv per mejl till fredrik.hultman@moderaterna.se. I ämnesraden skriver du ”Ansökan Valturnéledare”. Sista ansökningsdag är den 1 maj.

  Då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt kommer urval och intervjuer att ske löpande.