MUF söker förbundssamordnare

Stockholm, Centrala Kansliet

HELTID

Tillsvidare

Alla tjänster


MUF söker förbundssamordanare

 

Moderata ungdomsförbundets riksorganisation söker en kreativ, självständig och politiskt kunnig person som förbundssamordnare.

 

Moderata ungdomsförbundet är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund med över 16 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runt om i Sverige.

Du kommer att ha en central roll på kansliet eftersom du är inblandad i att planera och genomföra merparten av förbundets verksamhet. Som projektledare för förbundsstyrelsens projekt kommer du att arbeta nära förbundsstyrelsen och de andra nationella styrelserna. Att arbeta för Moderata ungdomsförbundet erbjuder dig goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter inom såväl ungdomsförbundet som partiet.

 

Arbetsuppgifter

  • Projektledning och genomförande av förbundsstyrelsens projekt samt centralt arrangerade stämmor och utbildningar,

  • Hantera beställningar till och utskick från Centrala kansliet,

  • Svara på och hantera förfrågningar och annat som ställs till förbundet.

 

Vad vi söker

Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med andra är god samarbetsförmåga viktigt. En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna. Eftersom du kommer att arbeta med övrig personal vid Centrala kansliet är god samarbetsförmåga viktigt. Tjänsten innebär regelbundet resor vilket gör att körkort är en förutsättning.

Arbetstid m.m.

Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten är förlagd till Stockholm.

Ansökan och frågor

För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv till johannes.thernstrom@moderaterna.se. Frågor ställs till Moderata ungdomsförbundets generalsekreterare Johannes Thernström på mejladressen ovan eller på 073-339 74 55. Sista ansökningsdag är den 6 oktober.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde efter överenskommelse.