Valombudsmän

MUF Stockholm

HELTID

1 Augusti – 12 september

Alla tjänster

Valombudsmän sökes till MUF Stockholm

Moderata Ungdomsförbundet i Stockholm söker flera initiativrika och självständiga personer som valombudsmän mellan 1 augusti och 12 september 2022.

 

Moderata Ungdomsförbundet Stockholm

MUF Stockholm är Sveriges största MUF-distrikt med cirka 2500 medlemmar, och är Moderaternas ungdomsförbund i Stockholms län. Vi arbetar ständigt med att uppmärksamma frågor om fritt skolval, trygghet, klimat och mycket annat som är viktigt för Stockholms unga. Under valåret 2022 kommer vi att kämpa hårt för att byta ut regeringen samt behålla styret i Region Stockholm och se till att bilda majoritet i fler av länets alla kommuner.

 

Tjänsten

Som valombudsman är du en del av MUF Stockholms kansli. Tjänsten innefattar ansvar och projektledning i distriktets valrörelseverksamhet, samt att tillsammans med resten av kansliet stödja och avlasta valledning och andra ideellt engagerade medlemmar med transport, planering, administrativt arbete och mycket annat.

 

Den vi söker

Du som söker har ett politiskt intresse och vill jobba för en moderat valseger. Du har eller har haft ett engagemang inom organisationen och vill nu ta ett nästa steg och spetsa dit politiska och organisatoriska kompetens ytterligare. Att jobba under tidspress är för dig inget problem. Inte heller är det några konstigheter att jobba i team likaså att jobba med större ansvar för självständiga projekt och att ta snabba och korrekta beslut då situationen kräver.

För att söka tjänsten förväntas du:

  • Ha värderingar som går hand i hand med MUF och Moderaterna
  • Till viss del känna till hur organisationen fungerar
  • Till viss del känna till MUFs och Moderaternas politik
  • Inneha B-körkort

Vi ser följande som meriterande:

  • Att ha jobbat i team och/eller lett grupper i arbete
  • Har innehaft styrelseuppdrag i en förening eller motsvarande
  • Körvana i stadstrafik likväl som längre sträckor

 

Arbetstid m.m.

Tjänsten är på heltid med start i augusti 2022. Periodanställningen gäller från anställningens start till och med 12 september. Lönesättning sker individuellt.

Du kommer att jobba tillsammans med MUF Stockholms kansli. Kansliet kommer att utgå från MUF Stockholms lokal vid Sankt Eriksplan i Stockholm. Arbete på annan ort och resor i tjänsten förekommer.

 

Ansökan och frågor

Mejla din ansökan tillsammans med CV till distriktsombudsman och kanslichef Victor Siljevik på victor.siljevik@moderaterna.se senast den 15 maj. Uppge “Ansökan valombudsman” i ämnesraden.

Observera att urval sker löpande och att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victor Siljevik på 070-147 90 25 eller skicka ett mejl.