Valsamordnare

Centrala Kansliet, Stockholm

HELTID

Maj-SEPTEMBER

Alla tjänster

MUF söker VALsamordnare inför valrörelsen 2022

MUF:s riksorganisation söker en initiativrik, ansvarstagande och självständig person som koordinator med evenemang och administration.

 

Moderata Ungdomsförbundet

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund, med över 10 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runt om i Sverige.

Du kommer att ha en central roll på kansliet eftersom du är inblandad i förbundets löpande verksamhet. Att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet erbjuder dig goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter inom såväl ungdomsförbundet som partiet.

Som medarbetare erbjuds du en flexibel arbetsmiljö med stora möjligheter att själv forma din arbetsdag. Det ställer särskilt stora krav på struktur och noggrannhet samt en stor ansvarskänsla för vår organisation.

 

Arbetsuppgifter

  • Bistå vid planering och genomförande av större evenemang.
  • Bistå vid planering och genomförande av valkampanjen.

Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med andra är god samarbetsförmåga viktigt. En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna. Eftersom du kommer att arbeta med övrig personal vid Centrala kansliet är god samarbetsförmåga viktigt. Tjänsten innebär regelbundet resor vilket gör att körkort är en förutsättning.

 

Arbetstid m.m.

Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Tjänsten är en visstidsanställning för perioden april-september på heltid. Tjänsten är förlagd till Stockholm.

 

Ansökan och frågor

För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv till fredrik.hultman@moderaterna.se. Frågor ställs till Moderata Ungdomsförbundets generalsekreterare Fredrik Hultman på mejladressen ovan eller på 073-339 74 55. I ämnesraden skriver du ”Ansökan Valsamordnare”. Sista ansökningsdag är den 10 maj.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.