blåttbanner3
Muf i media:
Säkerhet byggs med andraSäkerhet byggs med andraSamsung samarbetar med MasterCard för att lansera Pay i Europa"Det var en riktig wow-upplevelse!"”Jag tyckte det var obehagligt”Lisa och Ida gifte sig – och fick HBTQ-kritikSamsung Pay till EuropaLisa och Ida gifte sig – och fick HBTQ-kritikNej, Swefilmer-killen riskerar inte 12 års fängelse samtidigt som Hagamannen går friNato – delad säkerhet och gemensamt försvar
onsdag 13 maj 2015

(M) bygger murar - istället för att riva dem

Nyss ändrades hastigt och oväntat kursen för Moderaternas migrationspolitik. Övergången från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd är ur integrations- och jobbperspektiv fel väg att gå, skriver Rasmus Törnblom i Expressen.
onsdag 13 maj 2015

Vi måste förändra LAS

Ska Moderaterna vara ett arbetarparti för hela Sverige behöver vårt fokus utgå från de som står utan jobb och vill in – inte att krama en omodern arbetsmarknad och värna de redan tryggas anställningar, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.
måndag 04 maj 2015

Självklart öppnar vi våra hjärtan, Anna.

Att öppna våra hjärtan och ta emot människor på flykt är en moderat grundvärdering. Det handlar ytterst om att försvara människovärdet och att inte förminska totalt mänskligt lidande till opinionsbunden retorik, skriver Rasmus Törnblom i Aftonbladet.