Rasmus Törnblom
app
blåttbanner3
Muf i media:
Moderata studenter vill att du ska betala 50 000 – för att få pluggaHögre studier ska inte vara en klassfrågaDubbelmoral, Moderata studenter och den nya Silkesvägen”Säkra en bättre utvärdering”Kindberg Batra i AvestaNär moderater återigen visar att de inget förstårSofia Axelsson ny förste vice riksordförande för Moderata Studenter"Skatta inte ihjäl små second hand-affärer som hjälper utsatta"Utbildning inte bara ett verktyg för jobbDags att förnya och utveckla supermiljöbilspremien
torsdag 16 april 2015

Bostadsåtgärder lyser med sin frånvaro i budgeten

Det finns många åtgärder att ta till för en regering som på allvar vill skapa en fungerande bostadsmarknad. Tyvärr lyser de med sin frånvaro i den budget som den rödgröna regeringen lagt, skriver ordföranden för Alliansens fyra ungdomsförbund.
torsdag 16 april 2015

Regeringens förslag drabbar de svagaste

1 januari 2016 slopar regeringen skattereduktionen för gåvor till ideella organisationer. Förslaget slår hårt mot den breda och folkligt förankrade välgörenheten när en kvarts miljard kronor ska tas från människor som ger, skriver Rasmus Törnblom.
tisdag 10 mars 2015

Ung Vänster bedriver korståg mot kvinnorna

Stefan Lindborg, Ung Vänster, driver inte ett korståg mot riskkapitalister. Han driver ett korståg mot jämställdhet, egenmakt och valfrihet, skriver Louise Meijer i en replik till Ung Vänster i Dagens Samhälle.