app
blåttbanner3
Namnlöst-5
AVLANG LOGGA
EventHeadder
Muf i media:
Bättre försvarspolitik om …vi låter yngre bestämmaDet förflutna som fiendeVal 2014 Thomasson vill att alla ska ha rätten att välja Tio politikerporträtt i sommarPolisgnället värt att lyssna på”Jobben är viktigaste frågan”Föreningsmänniskan, ett utdöende släkte?PR-strategens råd: 10 tips till politiska twittrareHopp om framtida försvarsuppgörelserStörre bredd önskvärt i kfHopp om framtida försvarsuppgörelser
onsdag 28 maj 2014

S och SD vänder ryggen till Sveriges unga

Idag kommer det att beslutas i Sveriges riksdag om det ska bli enklare att anställa oss unga eller inte genom att ytterligare sänkt arbetsgivaravgift. Detta vill nu den samlade oppositionen med Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna stoppa.
onsdag 21 maj 2014

Moderata Studenter kräver att Löfven behåller fritt skolval

Med anledning av S-studenters utspel om att det fria skolvalet ska upphöra, kräver nu Moderata Studenter, Sveriges största politiska studentförbund, att Stefan Löfven lovar att S-studenter blir helt utan inflytande om han blir statsminister. Det skulle vara en katastrof för studenterna på universitet och högskolor.