Medlemskapet kostar 40 kronor och gäller till slutet på innevarande kalenderår eller då medlemmen till riksförbundet begär utträde ur organisationen. För nya medlemmar gäller medlemskap som erhålls under perioden 1 september – 31 december fram till slutet på nästkommande kalenderår eller då medlemmen till riksförbundet begär utträde ur organisationen.

Tekniskt problem med SMS-betalningar

Övergången till den nya SMS-betalningsrutinen har drabbats av försening på grund av ett tekniskt problem hos leverantören. På måndag ska den vara i drift. Till dess hänvisar vi till betalningar via Swish och Plusgiro. Vi hoppas att ni har överseende med det!

Ett medlemskap i MUF kostar 40 kronor. SMS:a ”MUF” följt av ditt telefonnummer och personnummer till 72 550. Alltså enligt följande: ”MUF 07X-XXX XX XX, ÅÅMMDD-NNNN”. Eventuella andra upplysningar såsom e-postadress och föreningstillhörighet kan läggas till sist i meddelandet.

Ett medlemskap i MUF kostar 40 kronor. Swisha 40 kronor till nummer: 123 043 85 31. Skriv ditt personnummer, distrikt och förening i meddelandet.

Betala 40 kr till PG-konto 416 78 13-7. Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter och ditt personnummer på blanketten. Inom några veckor kommer välkomstbrevet på posten.