Digital Kommunikatör

Centrala Kansliet, Stockholm

HELTID

Tillsvidare

Alla tjänster

MUF söker en digital kommunikatör

MUF:s riksorganisation söker en initiativrik, ansvarstagande och självständig person med fallenhet för inläggsproduktion till sociala medier. Kunskaper inom grafisk produktion är meriterande.

 

Moderata Ungdomsförbundet

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största politiska ungdomsförbund med 16 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runtom i Sverige.

Som medarbetare erbjuds du en flexibel arbetsmiljö och en möjlighet att vara i händelsernas centrum. Moderata Ungdomsförbundet har som ambition att ständigt vara relevanta och bilda opinion för vår politik. Som en bärande kraft i förbundets kommunikation har du en central roll i det arbetet.

 

Tjänsten

Som digital kommunikatör kommer du att arbeta med förbundets kanaler i sociala medier och med bildproduktion. Du kommer att ha ansvar för att producera förbundets grafiska material i form av produktion av filmer, handlingar till konferenser, med mera.

 

Den vi söker

Den kompetens vi önskar se hos dig

  • Kompetens inom sociala medier och webbpublicering,
  • Särskilda goda kunskaper rörande grafisk formgivning,
  • Goda kunskaper inom Adobepaketet och annan relevant programvara för bild- och eventuellt filmbehandling,
  • Förmåga att hantera relevant teknisk utrustning.
Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla, ansvarstagande och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna.

 

Arbetstid m.m.

Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.

Tjänsten är förlagd till Stockholm.

 

Ansökan och frågor

För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV och ett arbetsprov i form av utvalda inlägg på sociala medier som du har producerat, samt ett personligt brev där du presenterar dig själv, per mejl till johannes.thernstrom@moderaterna.se. Frågor ställs till Moderata Ungdomsförbundets generalsekreterare Johannes Thernström på mejladressen ovan eller på 073-339 74 55. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde efter överenskommelse.