Kreatör

 

 Flexibel/Distans

DELTID (30%)

Till juni 2024

Alla tjänster

MUF söker en kreatör

MUF:s riksorganisation söker en initiativrik, ansvarstagande och självständig person med fallenhet för inläggsproduktion till TikTok. Kunskaper inom grafisk produktion är meriterande.

 

Moderata Ungdomsförbundet

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största politiska ungdomsförbund med 16 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runtom i Sverige.

Som medarbetare erbjuds du en flexibel arbetsmiljö och en möjlighet att vara i händelsernas centrum. Moderata Ungdomsförbundet har som ambition att ständigt vara relevanta och bilda opinion för vår politik. Som en bärande kraft i förbundets kommunikation har du en central roll i det arbetet.

 

Tjänsten

Som kreatör kommer du att i första hand arbeta med förbundets kanal på TikTok. Du kommer ha ansvar för att producera förbundets grafiska material på TikTok och förbundets närvaro på plattformen. Du kan också komma arbeta med material till andra sociala medier och bildproduktion för förbundet.

 

Vad vi söker

Den kompetens vi önskar se hos dig

  • Kompetens inom sociala medier och webbpublicering
  • Särskilda goda kunskaper rörande grafisk formgivning,
  • Förmåga att hantera relevant teknisk utrustning.
Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla, ansvarstagande och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna.

 

Arbetstid m.m.

Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Arbetsplatsen är flexibel och kan vara på distans. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid (30%) till juni 2024, med start efter uppgörelse.

Om du vill veta mer eller har frågor, mejla eller ring Moderata Ungdomsförbundets generalsekreterare Johannes Thernström på johannes.thernstrom@moderaterna.se / 073-339 74 55.

 

Ansökan och frågor

För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV, länk till ditt personliga TikTok-konto ovh ett arbetsprov i form av minst tre utvalda inlägg på TikTok som du producera, samt ett personligt brev där du presenterar dig  per mejl till johannes.thernstrom@moderaterna.se. Sista ansökningsdag 19 mars.
 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde efter överenskommelse.