MUF söker organisationsadministratör

Stockholm, Centrala Kansliet

HELTID

Tillsvidare

Alla tjänster


MUF söker ORGANISATIONSADMINISTRATÖR

Moderata ungdomsförbundets riksorganisation söker en initiativrik, ansvarstagande och självständig person som organisationsadministratör. 

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund, med över 17 000 medlemmar i 25 självständiga distrikt runt om i Sverige. 

Du kommer att ha en central roll på kansliet eftersom du är inblandad i förbundets löpande verksamhet. Att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet erbjuder dig goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter inom såväl ungdomsförbundet som partiet. 

Som medarbetare erbjuds du en flexibel arbetsmiljö med stora möjligheter att själv forma din arbetsdag. Med ansvar för hantering av förbundets ekonomi och organisationsfrågor har du en nyckelroll i förbundets löpande verksamhet. Det ställer särskilt stora krav på struktur och noggrannhet samt en stor ansvarskänsla för vår organisation. 

 

Arbetsuppgifter

  • Bokföring och hantering av förbundets löpande utgifter,

  • Bistå generalsekreteraren med beredning av handlingar till förbundsstyrelsen och kontakt med distrikten och Moderaternas riksorganisation,

  • Bistå generalsekreteraren med hantering av medlemsregistret.

 

Vad vi söker

Förbundet fäster stor vikt vid personlig kompetens där flexibilitet, servicekänsla och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med övrig personal vid Centrala kansliet är god samarbetsförmåga viktigt. En förutsättning för att arbeta för Moderata Ungdomsförbundet är att du ständigt kan uppträda som en förebild och med gott omdöme inför våra medlemmar och allmänheten.

Vi förutsätter att du sympatiserar med MUF och Moderaterna. Tjänsten innebär regelbundet resor vilket gör att körkort är meriterande.

Erfarenhet av bokföring samt studier i företagsekonomi är särskilt meriterande. 

 

Arbetstid m.m.

Lönen är individuell och inkluderar övertidsersättning och ersättning för arbete på oregelbunden tid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten är förlagd till Stockholm. Tillträde den 26 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

För att söka tjänsten skickar du en meritförteckning eller CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv till johannes.thernstrom@moderaterna.se. Frågor ställs till Moderata  ungdomsförbundets generalsekreterare Johannes Thernström på mejladressen ovan eller på 073-339 74 55. Sista ansökningsdag är den 21 juli.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.