Valombudsman sökes till MUF Stockholm

 

MUF Stockholms kansli

HELTID

 Till juni 2024

Alla tjänster

Valombudsman sökes till MUF Stockholm

MUF Stockholm är Sveriges största MUF-distrikt med över 3500 medlemmar, och är Moderaternas ungdomsförbund i Stockholms län. Vi arbetar ständigt med att uppmärksamma frågor om fritt skolval, trygghet, klimat och mycket annat som är viktigt för Stockholms unga.

Som valombudsman är du en del av MUF Stockholms kansli. Tjänsten innefattar ansvar över och projektledning i distriktets valrörelseverksamhet, samt att tillsammans med distriktsombudsmannen stödja och avlasta valledning och andra ideellt engagerade medlemmar med transport, planering, administrativt arbete och mycket annat.

Du som söker har ett politiskt intresse och vill jobba för moderata framgångar i EU-valet. Du har eller har haft ett engagemang inom organisationen och vill nu ta ett nästa steg och spetsa din politiska och organisatoriska kompetens ytterligare. Att jobba under tidspress är för dig inget problem. Inte heller är det några konstigheter att jobba i team likaså att jobba med större ansvar för självständiga projekt och att ta snabba beslut då situationen kräver.

För att söka tjänsten förväntas du:

  • Ha värderingar som går hand i hand med MUF och Moderaterna
  • Känna till hur organisationen fungerar
  • I stor utsträckning känna till MUFs och Moderaternas politik
  • Inneha B-körkort

Vi ser följande som meriterande:

  • Att ha jobbat i team och/eller lett grupper i arbete
  • Har innehaft styrelseuppdrag i en förening eller motsvarande
  • Körvana i stadstrafik likväl som längre sträckor

 

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start i början av maj 2024. Periodanställningen gäller för denna anställning. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast den 4 maj 2024. Vi ser gärna att du innehar tjänsten fram till den 11 juni 2024. Lönesättning sker individuellt. Tjänsten innebär en ojämn arbetsbelastning med arbete både på kvällar och helger.

Du kommer att jobba tillsammans med MUF Stockholms kansli. Kansliet kommer att utgå från MUF Stockholms lokal vid Sankt Eriksplan i Stockholm. Arbete på annan ort och resor i tjänsten förekommer.

Ansökan

Mejla din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till distriktsombudsman Kevin Kumar på kevin.kumar@moderaterna.se senast den 20 mars. Uppge “Ansökan valombudsman” i ämnesraden.

Observera att urval sker löpande och att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kevin Kumar på 070-147 90 25 eller skicka ett mejl.